Verzekering afsluiten Friesland

/Verzekering afsluiten Friesland
Verzekering afsluiten Friesland2017-02-08T09:49:01+00:00

Verzekering afsluiten Friesland

Bent u op zoek naar een geschikte verzekering maar weet u niet precies welke verzekering er geschikt is voor uw situatie? Het is af en toe erg lastig om een geschikte verzekering te vinden. Uit ervaring weten wij dat het prettig is om tijdens de zoektocht hulp en advies te krijgen van een adviseur. Hoe kiest u de juiste zorgverzekering, autoverzekering, bedrijfsverzekering of inboedelverzekering? Wat biedt een basispakket? Welke aanvullende verzekering zijn noodzakelijk? Is mijn huis wel voldoende verzekerd? Ben ik goed verzekerd bij een ongeluk? Dit zijn vragen die dagelijks worden gesteld door onze klanten en waar wij ze graag bij helpen.

Talloze verzekeringen

Bij advieskantoor M.Kruis kunt u terecht voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Naarmate men ouder wordt neemt het aantal verzekeringen ook toe. Denk hierbij aan een oldtimerverzekering, bootverzekering, reisverzekering maar ook een overlijdensverzekering of uitvaartverzekering. Onze adviseurs weten alles over de verzekeringen voor leven & welzijn, reizen, wonen, vervoer & verkeer en werk & inkomen. Maar daarnaast kunt u ook terecht voor al uw zakelijke verzekeringen.

Uw zakelijke verzekering afsluiten Friesland

Onze adviseurs zoeken de juiste verzekering voor u ongeacht de grootte van uw bedrijf. Enkele voorbeelden van zulke verzekeringen kunnen zijn: verzekeringen voor het bedrijfsgebouw, bedrijfsschade, inventaris, rechten & plichten, vervoer en pakketverzekeringen.

Onze adviseurs staan voor u klaar

Onze adviseurs kijken naar de wensen en behoeften van u als persoon of het bedrijf. Een verzekering moet namelijk aansluiten bij uw situatie en kan per persoon of bedrijf verschillend zijn. Wij hebben geen dubbele afspraken met grote banken en of verzekeringsmaatschappijen en juist daarom kunnen wij een onafhankelijk advies geven.

Contact ons

Wij vinden het prettig om met u in contact te komen zodat wij u leren kennen en een goed advies kunnen geven. Kom daarom gerust eens langs op ons kantoor of laat uw gegevens achter zodat wij contact met u op kunnen nemen. U kunt ons uiteraard ook bellen+31 (0)514 52 16 20 of mail ons info@assurantiekantoormkruis.nl .

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht